Annons

Fler beslag hos spritlangare

Under lördagskvällen gjorde polisen ytterligare tillslag hos personer som misstänks sälja alkohol till ungdomar. Efter spaning slog man till mot en adress i Hammarlöv.
Trelleborg • Publicerad 14 juli 2002

Enligt uppgifter från polisen ska man på den adressen ha beslagtagit en större mängd öl och vin. På platsen fanns flera personer som nu är skäligen misstänkta för brott mot alkohol och smugglingslagen. Ännu vill polisen inte säga hur många personer som är misstänkta för inblandning i alkoholförsäljningen och smugglingen.Ingen har heller gripits. På fredagskvällen gjordes en husrannsakan i en lägenhet i Trelleborg där man också fann insmugglad öl, vin och sprit. Där träffade polisen också på flera ungdomar som kom till lägenheten för att köpa alkohol. Det visade sig vid förhör med dessa att det är allmänt känt bland ungdomar att det sker alkoholförsäljning i den lägenheten. Enligt polisen finns det samband mellan de båda husrannsakningarna.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons