Annons

Fem på skattjakt

Under lördagen var det skattjakt i Trelleborg.
Trelleborg • Publicerad 13 november 2010
Sanna Sahlén, Becky Terkildsen, Fanny Sivhed, Johanna Sjöström och Johanna Nilsson bildade ett av lagen som gav sig ut på skattjakt i Trelleborg på lördagen.
Sanna Sahlén, Becky Terkildsen, Fanny Sivhed, Johanna Sjöström och Johanna Nilsson bildade ett av lagen som gav sig ut på skattjakt i Trelleborg på lördagen.Foto: 

Sanna Sahlén, Becky Terkildsen, Fanny Sivhed, Johanna Sjöström och Johanna Nilsson, alla tio år, gav sig ut från Gasverket för att leta efter fem löv (50 poäng), en mamma (1000 poäng), en pappa (500 poäng), en apelsin (300 poäng) och mycket mer. Det var Nattvandrarna och Ungdomsenheten som arrangerade en skattjakt med poäng för barn och unga i Trelleborg på lördagen.

– Fjärde- till sjätte-klassarna är ute medan det fortfarande är något så när ljust, berättade Katrin Johansson från Nattvandrarna. De från sjunde klass upp till 17-åringar är ute mellan 19 och 21.

Annons

Nattvandrarna gick också med de yngre lagen ut på stan. Sanna Sahlén, Becky Terkildsen, Fanny Sivhed, Johanna Sjöström och Johanna Nilsson gillade jakten direkt.

– Det är spännande, sade de och började leta i soptunnan efter ett äppelskrutt (350 poäng) innan de sprang ner mot Övre för att leta efter en busschaufför (800 poäng).

Ett stort prisbord väntade på deltagarna efter skattjakten.

Johannes Sundblad
Lasse Bryggare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons