Annons

Fem nya åtal för "känd" yngling

Trelleborg • Publicerad 25 augusti 2005

I kommunen finns ett antal unga män som är följetonger i tingsrätten. En av dessa, en 19-åring står nu åtalad igen. Denna gång på fem punkter som inträffat under mindre än två månader.

Den 15 juni gav han sig på en man på Shell-macken på Strandgatan och slog honom med en konservburk i huvudet så blodet rann.

Annons

Han rökte cannabis vid midsommartid, vilket konstaterades genom urinprov.

Natten till den 10 juli gjorde han, tillsammans med en person, inbrott i en bil på Algatan. Han hittade inget värt att stjäla men greps av polisen och anhölls. Efter drygt ett dygn släpptes han.

I början av augusti rökte han cannabis igen och fick genomgå urinprov.

Den 9 augusti gav han sig på en ung man på en gård vid Järnvägsgatan. Han försökte misshandla den andra unge mannen med slag, sparkar och tillhyggen samtidigt som han hotade offret.. Offrets mor gick emellan. Lite senare på kvällen greps han och anhölls. För två veckor sedan häktades han.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons