Annons

Fem månader för stöld

En 44-årig trelleborgare har dömts till fem månaders fängelse vid Trelleborgs tingsrätt. Mannen förklarades skyldig till stöld, försök till stöld och olovligt brukande efter att han för en månad sedan haft en hektisk brottsnatt.
Trelleborg • Publicerad 7 mars 2002

Det var natten till 6 februari som mannen först tog sig in i ett garage på kruthusgatan och bland annat stal spritflaskor och en verktygsväska. Därefter tog han sig till Per Hans väg och gjorde inbrott i ett källarförråd och försökte ta sig in i två andra förråd. Där stal han ett bord och kläder. Mannen tillbringade även några timmar i en husvagn för en stunds vila under natten. Tack vare uppmärksamma närboende kunde polisen gripa mannen på morgonen. 44-åringen är flitigt förekommande i brottsregistret och blev villkorligt frigiven bara sex dagar innan han greps.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons