Annons

Familjekär musik

Det var nästintill fullt i kyrkbänkarna i Östra Torps kyrka när familjen Bratthall-Tideman bjöd på sommarkonsert på torsdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 28 juni 2012
– Många bekanta ansikten, sade Anna-Lena Tideman när hon tittade ut över bänkraderna. Tillsammans med maken Kenneth Bratthall och sönerna Jakob och Jonathan Bratthall-Tideman höll hon i torsdagens sommarkonsert i Östra Torps kyrka.
– Många bekanta ansikten, sade Anna-Lena Tideman när hon tittade ut över bänkraderna. Tillsammans med maken Kenneth Bratthall och sönerna Jakob och Jonathan Bratthall-Tideman höll hon i torsdagens sommarkonsert i Östra Torps kyrka.Foto: Tom Wall

– Förr hade jag något att säga till om, men nu är det alltid 3-1 vid våra omröstningar om vad vi ska spela, inledde Kenneth Bratthall med att berätta.

Familjen har spelat tillsammans i tolv år och det var just i Östra Torps kyrka som deras första konsert hölls.

Annons

– Vi har spelat över hela Skåne, men det här är vår bas, sade yngste sonen Jonathan Bratthall-Tideman.

Under konserten fick åhörarna lyssna till en blandad kompott av folkmusik, jazz men också nyare musik som sönerna fört in i repertoaren.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Sanna Wahanta
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons