Annons

Event ska främja kommunikation

Kända föreläsare och öppna diskussioner ska locka deltagare till kvällens after work-event på gamla stadshotellet. Temat ikväll är kommunikation och föreläser gör bland andra författaren Ingrid Tollgerdt-Andersson.
Trelleborg • Publicerad 19 september 2014
"Enkelt, gratis och öppet". Så beskriver Eva-Christin Arkenlund kvällens event.
"Enkelt, gratis och öppet". Så beskriver Eva-Christin Arkenlund kvällens event.Foto: Foto: Tomas Nyberg

De flesta förknippar nog after work-event med människor i näringslivet som diskuterar innovativa lösningar för sina företag. Kvällens event kommer dock att skilja sig från mängden, dels för att alla är välkomna och dels för att tyngdpunkten ligger på den personliga utvecklingen snarare än på den ekonomiska.

– Om det bara är företagare som träffas vill alla sälja, men då saknas ofta köpare. Istället är det blandningen av besökare som gör de här eventen så bra, säger arrangören Eva-Christin Arkenlund.

Annons

Ikväll kommer samtalen på gamla stadshotellet, numer Hotell Hansa, att kretsa kring kommunikation. Bland annat föreläser Ingrid Tollgerdt-Andersson om kommunikationens vikt i relationer och Trelleborgsfotografen Peter Löfqvist ställer ut fotografier för att visa bildens kommunikativa kraft.

Som grundare till facebookgruppen FB Malmö har Eva-Christin Arkenlund stått värd för en mängd liknande event i Malmö. I juni tog hon hem konceptet till Trelleborg genom att starta FB Trelleborg och samtidigt anordna ett event. Ett 30-tal personer kom den gången, men nu hoppas Eva-Christin Arkenlund på fler deltagare.

– Trelleborgarna är svårflörtade. Jag har skickat ut 600 inbjudningar till företag och kommunalanställda men fått väldigt få svar.

Eventet startar klockan 16 och entrén är gratis.

Taner Caliskan och Kristin Knutsson
Karl-Johan Löfgren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons