Annons

Ett kafé som andas omtanke

Relativt nyöppnade Café Mia känns fräscht och mysigt. Det är en vacker ljus lokal med stora fönster och högt till tak i vissa delar.
Trelleborg • Publicerad 12 augusti 2013
Foto: 

Vi blir varmt välkomnade av personalen och det finns en hel del olika sorters kakor och bakverk att välja bland, men det mesta är inte hembakat.

Kaffeutbudet är stort och det bryggkaffe vi väljer får vi själva hälla upp i charmiga koppar. För den hungriga finns några alternativ och smoothies är också en del av utbudet.

Annons

Vi slår oss ner i en retrosoffa i ett hörn med utsikt över en stilmässigt lite blandad inredning, i en lokal som är i princip tom på folk. Trots att det ekar lite är atomsfären på något sätt kärleksfullt ombonad.

Det finns mycket plats inomhus och lokalen är tillgänglig för alla genom en ramp.

Utanför finns en mysig liten uteservering med ett par bord, fast den som väljer att sitta ute får räkna med att känna vinddraget från bilarna som kör förbi på väg 101.

Louise Löfgren
Bönorna
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons