Annons

Erkände epa-stöld efter förhör

Två trelleborgare, 19 och 16 år gamla, har erkänt att de under natten mellan lördag och söndag stal en epatraktor och länsade den på bland annat högtalare, stereo, bakljusen och ratten. Ytterligare en 14-årig kille misstänks för inblandning i stölden.
Trelleborg • Publicerad 4 april 2011

Det var i söndags förmiddags som epan hittades på Landsvägen i Anderslöv. Den var då tömd på delar av sin utrustning. Ägaren kände till den yngsta av de tre misstänkta och tog kontakt honom. Han bekräftade att han hade haft med stölden att göra. Det ledde i sin tur till att polisen gjorde husrannsakningar i två garage som de misstänkta har tillgång till. Där hittades alla de stulna sakerna. Därefter, strax före lunchtid i söndags, hämtades de två äldsta av de misstänkta in till förhör.

– Detta är tre, för oss, välkända personer. De har varit misstänkta för liknande stölder tidigare, både när det gäller mopeder och bilar, säger Ann-Christine Sjöbeck vid Trelleborgspolisen.

De misstänkta har erkänt helgens epa-stöld. De två äldsta som hämtades in till förhör blev kvar hos polisen i några timmar innan de frigavs igen på söndagskvällen.

Louise Löfgren
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons