Annons

En SommarRevyi Trelleborgsk anda

En fnissig start och Nils-Gunnar Snygg i blöja. På fredagskvällen hade Trelleborgsrevyn premiär för "En SommarRevy" i Parken.
Trelleborg • Publicerad 1 juli 2006
Är det verkligen Nils-Gunnar Snygg i blöja? Jadå, Jonas Andersson och Jessica T Andersson också. Bild: Christina PalmgrenFoto: 

I första sketchen i "En SommarRevy" har Li Nilsson och Sarah Thörnqvist svårt att hålla sig för skratt, till publikens stora förtjusning.

Att Trelleborgsrevyn i år framför en revy istället för den sedvanliga pjäsen tycks ingen hänga läpp för. "Olsson i mitt hjärta" handlar om mannens oförklarliga kärlek till Clas Ohlson. Till sången "Rövsträckaren" fick även publiken komma upp och röra på sig och böjer och sträcker mer än gärna på benen. Och naturligtvis, bjuds publiken också på den typ av humor som bara vuxna förstår.

Annons

Men när Nils-Gunnar Snygg, Jonas Andersson och Jessica T Andersson sjunger olyckligt i blöja, då blir det bara inte bättre.

Christina Palmgren

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons