Annons

En riktig storvinnare i Anderslöv

Det blev en omtumlande första advent för Gunilla Clausen och hennes familj. Efter tv-inspelningen på torget i Anderslöv kunde de åka hem med vetskapen att de vunnit 1,3 miljoner kronor och en ny bil.
Trelleborg • Publicerad 1 december 2013
Gunilla Clausen blev en riktig vinnare när Postkodlotteriet kom till Anderslöv.
Gunilla Clausen blev en riktig vinnare när Postkodlotteriet kom till Anderslöv.Foto: Foto: Sara Johari

Hundratals Anderslövsbor samlades på torget på första advent. Inte bara för att besöka den traditionella julmarknaden utan också för att vara med i en tv-inspelning.

– Det är inte bara vår julmarknad här i år. Vi kommer även få några nya miljonärer här i Anderslöv, sade Maria Pojjesdotter, en av julmarknadens arrangörer, när hon hälsade alla välkomna till torget.

Annons

En av de nya miljonärerna blev alltså Gunilla Clausen som förutom en miljon kronor vann ytterligare 300 000 kronor, och en ny bil. Efteråt var hon nära nog chockad.

– Jag kan inte förstå det här. Jag måste bara smälta det, sade hon medan en strid ström av gratulanter kramade om henne.

Den andre miljonvinnaren fanns inte på plats på torget.

– Hans häst har blivit sjuk, rapporterade Postkodlotteriets Sandra Dahlberg.

Maria Sällberg
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons