En liten bit av kärlek från Andreas

Från Melodifestivalfinal i Globen till Tjejkväll på Valen i Trelleborg. Andreas Johnson går hem i stugorna.
Trelleborg • Publicerad 29 mars 2007
Bara en mobiltelefon från idolen...Andreas Johnson var det självklara dragplåstret under Valens tjejkväll. BILD: TOMAS NYBERG
Bara en mobiltelefon från idolen...Andreas Johnson var det självklara dragplåstret under Valens tjejkväll. BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Publiken, som till 99 procent bestod av tonårstjejer och, i vissa riktigt unga fall, deras föräldrar, fick vad de ville ha: Andreas live på scenen som sjöng sina hits från de senaste två melodifestivalerna. Och megahiten Glorious.

Carolina Gynning, kvällens konferencier, introducerade artisten.

– Har ni shoppat duktigt nu i kväll? Visa mig påsarna, upp med händerna! Okej, då får ni belöningen. Här är Andreas Johnson!

Tidigare under kvällen höll hon i Valens modeshow, där bland annat butikspersonalen gick modell. Femtiotalsmode, högklackat, de senaste inom baddräktsmodet och kalsongmodeller uppskattades av publiken som bänkat sig långt upp i rulltrappan för att se bättre. I en av butikerna fick Bitte Ljunggren Eek tips och en ny look av make up artisten Ann-Sofi Nilsson.

– Det är häftigt att det händer nåt. Kul att få lite nya ideer om hur man ska sminka sig, tyckte hon.

Butiksägaren Maria Nilsson är mycket positiv till arrangemanget.

– När vi hoppade över det förra året var det många som efterfrågade kvällen. I år har vi satsat på att ha kontinuerligt öppet, skippa entrén och sälja pins i stället till förmån för Hjärt- och lungfonden. Det tycker jag är ett bra inslag.

Louise Voll Ercolino

Var du där? Se TA:s bildspel från tjejkvällen på trelleborgsallehanda.se

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.