Annons

En anhållen för inbrotten

En lösning på de inbrott som ägde rum längs med kustvägen öster om Trelleborg i förra veckan kan vara nära. En misstänkt sitter anhållen sedan i söndags.
Trelleborg • Publicerad 30 juli 2007

På söndagseftermiddagen hämtades en 56-årig Skurupsbo in till förhör, misstänkt för de inbrott i Beddingestrand och Smygehamn som ägde rum under natten till fredagen.

Misstankarna rör två inbrottsförsök i hus i Beddingestrand samt inbrott i två bilar i Smygehamn. Redan samma natt hittade polisen en bil på kustvägen, full av misstänkt stöldgods, som togs i beslag. Under fredagen ska även stöldgods från ett av bilinbrotten hittats, i Ystad. Tjuven ska bland annat ha kommit över mobiltelefoner och en jacka.

Annons

I söndagens förhör nekade mannen till anklagelserna. 56-åringen som är känd hos polisen sedan tidigare sitter nu anhållen. Polisen fortsätter arbetet med att kolla upp om det skett fler inbrott i trakterna, och om dessa eventuellt har någon koppling till den misstänkte.

Fanny Johansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons