Trelleborg

Dyraste och billigaste husen till salu

Trelleborg Artikeln publicerades

En vacker gård på landet eller en stor villa i stan? Kanske räcker det med 44 kvadrater i Anderslöv? TA listar de dyraste och de billigaste villorna till salu just nu.

Prästgården i Anderslöv är en av de dyraste husen som är ute till försäljning i Trelleborgs kommun just nu.
Foto: Sara Johari
Prästgården i Anderslöv är en av de dyraste husen som är ute till försäljning i Trelleborgs kommun just nu.

Kan du leva på 44 kvadratmeter och kan tänka dig att bo i Anderslöv så finns det ett sött litet hus på Västergatan till salu för under 1,5 miljoner kronor. Det är byggt 1909 och har en massa charm och själ kvar från det gamla sekelskiftet. Dessutom tillkommer en lummig trädgård.

Letar man efter ett hem med betydligt fler kvadratmeter och klarar av en bostadsaffär på många miljoner så kanske Minnesbergs gård kan vara intressant. Då får man 400 kvadratmeter att bo på och kan sträcka ut sig över en tomtarea på 3,5 hektar. Utgångspriset är 7,5 miljoner.

I Anderslöv finns det även en prästgård till salu för nästan 6,5 miljoner. Nio rum, 1920-talsdetaljer och en stor trädgård ingår. Det finns även jacuzzibadkar och rum för att ta emot gäster.

Om man söker sig till havet kanske ett hus på Kinkelgatan i Smygehamn kan locka. Den har havsutsikt, uteplats mot havet och en stor tomt runt det 147 kvadratmeter stora huset. Utgångspriset är nästan 8 miljoner och budgivning pågår.

SE MER:

Kolla in hur mycket grannen fick för sitt hus – här är de senaste lagfarterna