GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Du har väl inte missat veckans mest lästa nyheter

En padelkedja som lämnar stan, bostadsinbrott och TFF-tränaren som lämnar sin post. Här är de mest lästa nyheterna från veckan som gått.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 19 november 2022
Här är de nyheter som blivit mest lästa under den senaste veckan på trelleborgsallehanda.se.
Här är de nyheter som blivit mest lästa under den senaste veckan på trelleborgsallehanda.se.Foto: Tomas Nyberg

Det är många som har velat läsa om den stöldvåg som drabbat både Trelleborg och Vellinge. Bland annat har klockor, smycken och vitvaror stulits vid de olika inbrotten.

Ett niovåningshus vid Klosterträdgården passar inte in i stadsbilden, anser kommunen. Nu funderar Hyresbostäder i Malmö AB, som vill bygga på tomten, på att dra sig ur hela projektet. Höghuset engagerar och artikeln seglar upp som en av veckans mest lästa.

Padelkedjan We are padel har tidigare under hösten ansökt om konkurs för elva av dotterbolagen i landet och lagt ner en mängd hallar. I veckan meddelade de att de lämnar Trelleborg. Det var det många som ville läsa om.

TFF meddelade i tisdags att Kristian Haynes slutar som A-lagstränare, vilket fick många att klicka sig in på trelleborgsallehanda.se. Haynes själv ville vara tydlig med att det är ett gemensamt beslut och att det handlar om att klubben vill ha en annan inriktning än hans.

Vi vet sedan tidigare att artiklar som rör skola och förskola engagerar våra läsare. Vår rapportering om niornas betygsdipp – de sämsta betygen på åtta år – var inget undantag.

Julia EricssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.