Annons

Detta händer i veckan

Dans, teater och loppis. Det finns många olika sorters aktiviteter att välja på i veckan.
Söderslätt • Publicerad 31 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Tomas Nyberg

Raggarnatta i Beddingestrand: På lördag är det dags att ta en svängom till Pedalens pågar på Granhyddans dansbana i Beddingestrand, när det är Raggarnatta. Entrén kostar 180 kr och det är insläpp från klockan 21.

Sista chansen på Piggsvinsteatern: Under tisdagen är det sista chansen att se Piggsvinsteaterns arrangemang ”Här på slätten - I vardag och fest” i år. Föreställningen spelas på Galleri IsieTio, och börjar klockan 19. Entrén kostar 100 kronor per person.

Annons

Barnens loppis: Mellan klockan 10 och 12 på lördag är det dags för barnens egna loppis på Olof Palmes plats i Trelleborg. Loppisen där endast barn får lov att sälja.

Motortävling i Minnesberg: På lördag är det motortävling i Minnesberg, när klubben MSCC bjuder in till backtävling. Tävlingen väntas pågå från 7.30-tiden till 16-tiden. Startlinjen är vid gamla Disponentvillan.

Öppet hus på Kyrkoköpinge mölla: På söndag är Kyrkoköpinge mölla öppen för nyfikna besökare mellan klockan 13 och 16. Möllan är en holländarekvarn från 1873.

Sebastian MårtenssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons