Annons

Detta händer i veckan

Se stumfilm med livemusik, fynda på lopppis i Smygehuk eller gå på riddarspel på Trelleborgen. Här kommer några tips på vad du kan göra i veckan.
Trelleborg • Publicerad 24 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Jan-Olle Persson

Utomhusbio med livemusik. På tisdag 21.30 kan du se utomhusbio vid turistbyrån i Smygehamn och på onsdag samma tid vid utebadet i Anderslöv. Det bjuds på klassiska stumfilmer projicerade på en veteranbrandbil, ackompanjerat av levande musik på klassiskt manér av violinisten Gunthard Stephan och pianisten Tobias Rank.

Riddarshow på Trelleborgen. På onsdag klockan 16 välkomnas sommarlovslediga barn till en lekfull föreställning på Trelleborgen där vikingatid och medeltid möts. Ta chansen att möta riktiga riddare till häst från riddarsällskapet Silverfalken. Gratis för barn, 40 kronor för vuxna över 20 år.

Annons

Allsångskväll vid Falsterbokanalen. På torsdag klockan 19 vid Östra Kanalvägen anordnar Lions allsångskväll. Kom och sjung ut och njut av allsångsledaren Micke Larséns showmanship. Entré för vuxna 70 kronor, för barn under 13 år är evenemanget gratis.

Bakluckeloppis vid Smygehuk. På lördag mellan klockan 10 och 13 är det dags för bakluckeloppis på gräsplanen strax öster om Smygehukkiosken. Kom och fynda mer eller mindre loppbitna prylar och avsluta med en delikat sommarlunch i hamnen.

Opelträff på Dalabadets camping. I veckan samlas ett hundratal stolta Opelägare i Trelleborg för Stora Opelträffen 2018. Eventet är öppet för allmänheten på lördag mellan 12-15, då du också har möjligheten att rösta fram den snyggaste bilen.

Konstvandring i Trelleborg. Arrangera din egen konstvandring och botanisera bland Trelleborgs och omnejdens alla offentliga skulpturer och konstverk. Ladda hem gratisappen ”Konstvandring i Trelleborg” för promenadförslag.

Martin AlbinssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons