Annons

"Det tycker jag inte behövs"

Vad tycker du om att p-vakterna ska jobba även i Smygehamn, Anderslöv och Klagstorp? Det frågade TA folk i Smygehamn.
Trelleborg • Publicerad 26 november 2009
Foto: 
Tina Sjödahl-Otterlind, Smygehamn: – Jag upplever det felparkeringar som ett problem. Absolut inte. För mig låter det som att de har för lite att göra.
Tina Sjödahl-Otterlind, Smygehamn: – Jag upplever det felparkeringar som ett problem. Absolut inte. För mig låter det som att de har för lite att göra.Foto: 
Magnus Wegren, Trelleborg: – Det vet jag inget om. Det är inget du märker när du är ute och jobbar? – Nej, faktiskt inte.
Magnus Wegren, Trelleborg: – Det vet jag inget om. Det är inget du märker när du är ute och jobbar? – Nej, faktiskt inte.Foto: 
Eva Bengtsson, Smygehamn: – Det tycker jag inte behövs, här där jag bor är det inga problem. Men det kan ju vara bra att man kan ringa kommunen om man har problem med bilar som står i vägen.
Eva Bengtsson, Smygehamn: – Det tycker jag inte behövs, här där jag bor är det inga problem. Men det kan ju vara bra att man kan ringa kommunen om man har problem med bilar som står i vägen.Foto: 
Krister Lantz, Smygehamn: – Det tycker jag att de ska strunta i, det behövs inte.
Krister Lantz, Smygehamn: – Det tycker jag att de ska strunta i, det behövs inte.Foto: 
Lucas Dietrichson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons