Annons

Dennis och Mia har sagt ja till varandra

Målet var en riktigt rolig fest och det blev verklighet.
– Men vigseln var så mycket mäktigare än vi väntat oss, säger Mia Mårtensson.
Trelleborg • Publicerad 20 juni 2009
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 
Foto: 

JORDBERGA. På midsommarafton var det dags för Mia Mårtensson, numera Melander, och TFF-spelaren Dennis Melander att avsluta, eller kanske fortsätta, resan som startade i Trelleborgs Allehanda för ett och ett halvt år sedan.

Via första sidan i TA friade Mia till Dennis på skottdagen i fjor. Han svarade ja och sedan dess har de planerat för bröllopet på Jordberga slott.

Annons

– Vi hade mest fokuserat på att det skulle bli en rolig fest och det blev det med. Det är det roligaste vi båda har varit med om. Flera av gästerna sa att det kommer att bli svårt att toppa det här, säger Mia.

Att vigseln skulle bli ett lika starkt minne var mer oväntat.

– Den var så mycket mäktigare och häftigare än vad både jag och Dennis hade väntat oss.

Hennes bästa råd för ett roligt bröllop är det som hon själv fick i förväg: att njuta av dagen. Hjälpsamma föräldrar och en duktig toastmaster, som kompisen och Trelleborgsprofilen Lasse Svensson, är andra tips.

– Lasse hade i förväg skickat ut ett svart ark till alla gäster som fick fylla det med foton, dikter eller vad de ville. Sedan fick vi det som ett album. Det var verkligen personligt, säger Mia.

Bröllopsresa blir det först i höst. Nu är Dennis mitt uppe i fotbollssäsongen och dagarna efter bröllopet spenderar paret på TFF:s träningsläger i Åhus. Att bröllopet blev just på midsommarafton beror på att det är den enda dagen som garanterat fri från matcher, har Dennis och Mia berättat för TA tidigare.

– De sa på bröllopet att nu är jag en riktig fotbollsfru. Så är det väl, säger Mia med ett skratt.

Niklas Lundell
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons