Annons

De första ostadiga skären

Mellandag betyder öppet hus i ishallen. På fredagen samlades staplande skridskonybörjare, stilrena veteraner, barn med plastkoner och en och annan gubbhockeyspelare.
Trelleborg • Publicerad 28 december 2013
Fyraårige Anton Partanen hade skridskor på fötterna för tredje gången någonsin när Söderslättshallen hade "öppen is" under mellandagarna. Med ett par koner till hjälp fick han upp farten.
Fyraårige Anton Partanen hade skridskor på fötterna för tredje gången någonsin när Söderslättshallen hade "öppen is" under mellandagarna. Med ett par koner till hjälp fick han upp farten.Foto: Foto: Claes Nyberg

Det milda decembervädret har lämnat Flaningen med skvalpande vatten så när Söderslättshallen hade öppen is strömmade de skridskosugna dit.

– Det är roligt att bara åka runt lite. Men vi åker på sjöar ibland, det är lite mer speciellt känsla då, säger Elin Molin som åkte tillsammans med kompisen Nina Jovin.

Annons

Hennes mamma Åsa Molin behöll skorna på och stannade på andra sidan plexiglaset.

– Jag har blivit lite feg med det här hala. Kanske för att jag ramlade för något år sedan, säger hon.

Läs mer i lördagens papperstidning eller i e-tidningen: http://eta.trelleborgsallehanda.se/

Lisa Kron
John Palm
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons