Annons

Dans, dans och lite sång

– Jag har bara positivt att säga om detta, det var jättebra, säger Kristian Haynes. Tillsammans med två klubbkompisar från TFF satt han på fredagen i juryn när Pilevallskolan hade talangjakt.
Trelleborg • Publicerad 15 april 2011
Ausrine Kontrimaviciute stod helt ensam på scenen när hon sjöng Justin Biebers låt Pray.Foto: Tomas Nyberg

Läraruppträdet som rektor Lennart Larsson lovade förra året uteblev, uppskjutet till skolavslutningen. Men uppträden var det gott om ändå. Ett bidrag från varje klass, från förskoleklassen till årskurs sex, innebär tolv framträdanden.

– Det är nervöst, jag är rädd att jag ska sjunga för fort, sa Ausrine Kontrimaviciute i 6B minuterna innan hon gick upp scenen för att, helt ensam, sjunga Justin Biebers låt Pray.

Annons

Men det fanns ingen anledning till oro, skolkompisarna hängde snabbt på och klappade i takt till hennes sång.

Annars var det mest dans som dominerade framträdandena. Emelie Munther, Zina Ismail, Adelisa Gredic, Darina Achkar, Arbresha Muhatahiri och Mikaela Borglin i 5A bildade en dansgrupp som showade till en Chris Brown-låt.

– Det kändes som att mitt hjärta stannade, sa Zina Ismail efteråt.

– Vi var mest rädda att vi skulle glömma något steg, men det gick bra. Vi missade bara lite, sa Emelie Munther.

I prispotten låg en vandringspokal och fika till hela klassen.

Louise Löfgren
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons