Annons

Cyklister smällde igen bildörr i huvudet på kvinna

Den kvinnliga bilisten irriterade sig på en grupp träningscyklister som valde att cykla på vägen i stället för på cykelbanan. När hon konfronterade dem ska ett par av dem ha slagit igen bildörren i huvudet på henne.
Gessie • Publicerad 15 oktober 2018
Genrebild.
Genrebild.Foto: Jan Stenqvist

Konflikten mellan bilisten, en kvinna i 60-årsåldern, och cyklisterna slutade med en polisanmälan om vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycka.

Det var i lördags eftermiddag som kvinnan kom körandes på Gessievägen. Hon mötte då en grupp med 15 cyklister i cykeldräkter. Enligt anmälan till polisen ska kvinnan ha stannat på vägen med följd av en av cyklisterna cyklat rakt mot hennes bil så att den fick en skada.

Annons

När hon därefter öppnade bildörren för att prata med cyklisterna ska en av dem ha smällt igen dörren så att den träffade kvinnan i huvudet och hon fastnade med håret. Hon öppnade då åter bildörren vilket fick en cyklist att smälla igen den på nytt.

Kvinnan uppgav för polisen att cyklisterna var arga på henne och att hon fick ont i huvudet av händelsen. Cyklisterna uppges ha varit klädda ”i cykeldräkter och cykelhjälm”.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons