Annons

Cilla Dahl talar på Första Maj

I år blir det ett annorlunda Första Maj-firande i Trelleborg. Socialdemokraterna startar i år sin demonstration i Folkets park som brukar vara slutmålet och går till Stadsparken, där det blir tal och familjefest.
Trelleborg • Publicerad 25 april 2002

I Stadsparken medverkar sångaren Alf Robertsson och trelleborgsgruppen Seven Up. Huvudtalare i Trelleborg blir Cilla Dahl, 30 år. Hon är född i Trelleborg och har fått sin politiska skolning i SSU Trelleborg. Hon är utbildad behandlingsassistent och verksam i Hasselarörelsen. Förutom av Cilla Dahl blir det tal av arbetarkommunens ordförande Egil Ahl, LO-sektionens ordförande Sven Lindkvist och Lena Näslund, ordförande för S-kvinnorna. Programmet startar 11 med sillfrukost i Folkets park. För underhållningen står Vellinges PRO-kör under ledning av Gert Gustafsson. 12.30-12.45 spelar Söderslätts Musikkår samlingsmusik varefter demonstrationen startar. Årets marschväg är Vikingagatan, Valldammsgatan, Algatan, Österbrogatan, Nygatan, Stortorget, Stadsparken. Från 12 blir det även aktiviteter i Stadsparken där musikföreningen Allan underhåller och Trelleborgs motorklubb visar upp gocartbilar och tävlingsbilar. Den som vill kan pröva att köra radiostyrda minibilar. Ungefär 13.15 börjar talen och 14 är det dags för final med Alf Robertsson och Seven Up.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons