Annons

Charlie drog fullt hus på soppkväll

Charlie Norman och basisten Peo Jönis lockade strax över 170 personer till årets första soppkväll med musik på Församlingshemmet.
Trelleborg • Publicerad 17 februari 2005
Charlie Norman uppträdde under en överfull soppkväll på Församlingshemmet. BILD: Mårten Svemark
Charlie Norman uppträdde under en överfull soppkväll på Församlingshemmet. BILD: Mårten SvemarkFoto: 

Det var som vanligt fullt intill sista plats när Trelleborgs församling på torsdagskvällen bjöd in till årets första "Musikalisk soppa".

Och det var förmodligen inte bara soppan som lockade. Den i hög grad legendariske Charlie Norman var på återbesök i Trelleborg.

Annons

– Förra gången han var här hos oss var för två år sedan. Då uppträdde han i kyrkan tillsammans med sonen Lennie Norman. Då var det också fullt, berättade församlingens organist Per Frendahl.

Den här gången gästade Charlie Norman (som i år fyller 85 år) Trelleborg tillsammans med Peo Jönis på bas. Och de varvade vant humoristiska historier med sköna jazztoner och svängiga pianomelodier.

– Det är riktigt trevligt att få vara här. När det är såhär litet så hinner man se alla i ögonen. I Globen hinner man inte det, sade Charlie Norman.

Jenny Isaksson

0410-545 27

jenny.isaksson@allehandasyd.se

$LOC_ON$TRELLEBORG$LOC_OFF$
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons