Annons

Nu stängs del av Algatan och Flockergatan av – p-platser försvinner

Takarbete ska utföras på byggnaden på hörnet Algatan/Flockergatan. Arbetet väntas ta tre veckor och under tiden stängs gatan av för biltrafik.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 9 maj 2022 • Uppdaterad 10 maj 2022
Takarbete ska utföras på Centralhotellet. Därför kommer Algatan stängas av från och med tisdagen den 10 maj (inte den 9 som skylten anger) till och med den 27 maj.
Takarbete ska utföras på Centralhotellet. Därför kommer Algatan stängas av från och med tisdagen den 10 maj (inte den 9 som skylten anger) till och med den 27 maj.Foto: Tomas Nyberg

Med start den här veckan, tisdagen den 10 maj, ska takarbete utföras på det så kallade Centralhotellet på hörnet Algatan/Flockergatan. Arbetet kräver en lift och korsningen kommer därför stängas av för biltrafik under cirka tre veckor. Detta enligt tekniska serviceförvaltningen på Trelleborgs kommun.

Avstängningen sker mellan Algatan 31 fram till infarten till parkeringsplatsen på Flockergatan. Men trafiken påverkas hela sträckan från korsningen Hansagatan/Algatan till korsningen Flockergatan/Nygatan.

Annons

• Algatan och Flockergatan, som vanligtvis är enkelriktade, blir dubbelriktade.

• För att få plats med två filer försvinner möjligheten att parkera längs med gatorna tillfälligt under arbetets gång. Förbud att stanna och parkera på delar av Algatan och Flockergatan gäller måndag–fredag, klockan 7–17, under arbetets gång.

Arbete väntas vara klart omkring den 27 maj.

Delar av Algatan och Flockergatan blir dubbelriktade och vägen stängs av för genomfartstrafik. Stängningen gäller i knappt tre veckor.
Delar av Algatan och Flockergatan blir dubbelriktade och vägen stängs av för genomfartstrafik. Stängningen gäller i knappt tre veckor.Foto: Karta: Trelleborgs kommun
Mandus ÖrarbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons