Bygglov söks för nya master

3Gis söker nu bygglov för ytterligare två master, nya antenner samt en ny teknikbod för utbyggnaden av det nya mobiltelefonnätet i Trelleborgs kommun.
Trelleborg • Publicerad 29 januari 2003

3Gis söker denna gång bland annat bygglov för ett helt nytt fackverkstorn med teknikbodar på tomten 23:36 i Västra Torp. I Klagstorp tänker man ta hjälp av Svenska Lantmännen och bygga en ny teknikbod på Lantmännens byggnad i Klagstorp. Även i Västra Alstad vill 3Gis bygga på Lantmännens byggnad. Där ska det dock bli en ny 16 meter hög mast som placeras uppe på den befintliga byggnaden. I Anderslöv vill 3Gis sätta upp nya antenner på en byggnad som tillhör Gasell Profil samt bygga ny teknikbod. Sammanlagt har 3Gis och Swedia Networks nu lämnat in ett tiotal ansökningar om bygglov för nya master eller för att sätta upp master eller antenner på befintliga byggnader i Trelleborgs kommun.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.