Annons

Busliv på Dalabadet ska stoppas

Polisen ska försöka ta tag i problemet med de störande ungdomarna på Dalabadet. Det bekräftar Stefan Appelberg, tillförordnad närpolischef.
Trelleborg • Publicerad 29 april 2004

- Vi ska hålla koll på det här. Hör vi att det händer saker där igen försöker vi förstås ingripa så fort vi kan, säger Stefan Appelberg, som ska titta närmare på vad som kan göras för att få bukt med problemen. Ingen av de boende på Dalabadet som Allehanda har talat med vill framträda med namn. Som skäl anger de att de är rädda för att de ska drabbas av skadegörelse, orsakad av de ungdomar som håller till nere vid stranden under helgerna. - Jag hoppas de slutar härja här. De gal så förbaskat. Jag hoppas föräldrarna till dessa barn som håller till här på helgerna håller efter Natten till i lördags vandaliserades ett 20 meter långt staket i närheten av den nyligen renoverade och ombyggda restaurangen. Ungdomarna förde oväsen och en del avminigolfbanan fördärvades. - Jag hoppas och tror att det lugnar ned sig, säger Johnny Gartrup, föreståndare för Dalabadets camping. Så här är det alltid de första veckorna som det börjar bli varmt. Det brukar vara livligt här särskilt vid valborg och även skolavslutningen. Han betonar att det sätts in extra resurser vid dessa tillfällen: - Vakter patrullerar på området, så jag hoppas det blir lugnt då och även under de kommande helgerna under våren och sommaren, säger Johnny Gartrup.

Jenny Isaksson jenny.isaksson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons