Bråk i Stadsparken

Halv fyra på tisdagseftermiddagen inkom ett larm till Polisens ledningscentral att det pågick ett större bråk i Stadsparken.
Trelleborg • Publicerad 3 september 2013

Flera personer ska ha varit inblandade och polisen skickade flera patruller till platsen. Omständigheterna kring bråket var inledningsvis oklara.

Ledningscentralen har inte fått några rapporter om att någon ska ha skadats allvarligt i bråket. När polispatrullerna kom fram så var det lugnt på platsen och bråkstakarna syntes inte till.

- Vi har ingen målsägare men vittnen säger att det ska ha varit fyra till fem personer som ska ha bråkat, någon ska ha visat kniv och någon ska ha hållit i en flaska. Det är väldigt oklart vad som hänt egentligen, vi har inte upprättat någon anmälan eftersom vi inte har någon målsägare, säger Jimmy Modin, informatör på polisens ledningscentral.

Lina Campbell
TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.