Annons

Bordtennispar gifter sig på Smygegillet

Veronica Augustsson, elitspelare i trelleborgska bordtennisklubben Ladies Team, blir årets brud vid Smygegillets bröllop. Hon gifter sig med Mikael Mattiasson, som är elitspelare i Eslöv.
Trelleborg • Publicerad 16 maj 2003

Bröllopet arrangeras lördagen den 14 juni klockan 14 vid Köpmansmagasinet. Klädda i var sin folkdräkt ska de äntra den tillfälligt uppriggade utomhusscenen. - Det ska bli jättekul! utbrister Veronica Augustsson, som precis flyttat till blivande makens hemstad i Eslöv tillsammans med snart sex månader gamle sonen Isaac. Det blir Nils Åke Olandersson, präst på källgårdens i Källstorp, som ska viga dem. - Än så länge är det inte nervöst, men det kanske blir det strax före bröllopet. Vi har fått reda på att vi ska åka veteranbil till vigseln och att vi ska dansa vals. Ingen av oss kan de stegen. Men vi ska lära oss så att det inte blir någon elefantdans, säger hon.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons