Annons

Boende vill ha 30 på Algatan

En boende på Algatan i Trelleborg skriver till Kommunal teknik och begär att hastigheten på Algatan sänks till 30 kilometer i timmen.
Trelleborg • Publicerad 18 juni 2002

- Både dagtid och speciellt nattetid används Algatan till racerbana för en del människor, skriver den boende i sitt brev. Det är framför allt på stråket från Valldammsgatan upp till Gamla torg som bilisterna kör för fort, enligt brevskrivaren. - Detta är en hårt trafikerad gata, både för motorfordon, cyklister och gående flanörer, skriver den boende. Gör något innan det händer en allvarlig olycka! Den boende kräver i sitt brev att hastigheten på Algatan begränsas till 30 kilometer i timmen, eftersom bilisterna, enligt brevet, inte följer den 50-gräns som finns i dag. - Det ligger i allmänhetens intresse att slå larm om sådant här förekommer, sedan är det ert ansvar att åtgärda saken, slutar den boende sitt brev.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons