Annons

Biltjuvar flydde undan polisen

Ett stort antal poliser sökte strax efter midnatt under natten till onsdagen efter fyra misstänkta biltjuvar kring Hallasvängen och Tommarpsvägen. De fyra lyckades dock komma undan och polisen ska nu förhöra vittnen för att försöka få reda på vilka de misstänkta är.
Trelleborg • Publicerad 8 januari 2003

En person ringde på tisdagskvällen till polisen efter att ha sett tre personer gå runt och lysa in med ficklampor i bilar på en parkeringsplats vid Hallasvängen. En fjärde person höll samtidigt vakt på gatan. När polisen kom till platsen körde två av de misstänkta från parkeringsplatsen och två sprang i väg. En hundpatrull spårade dessa mot Prästhejdan. Därefter fortsatte spåret över Tommarpsvägen mot Kocks. Söder om Kocks har de sedan klättrat in på Ess-Betongs område och därifrån lyckats fly undan polisen. Den bil som de andra två körde i väg från parkeringen med påträffades senare av polisen och det visade sig att den nyligen blivit stulen.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons