Annons

Bilolycka på E6:an vid Södra Håslöv

På E6:an i höjd med Södra Håslöv inträffade vid 14.30-tiden på söndagen en olycka med två personbilar inblandade. Två personer har förts till sjukhus.
Håslöv • Publicerad 29 april 2018
Genrebild.
Genrebild.

Kollisionen ledde till att en bil hamnade i diket och en slog runt och hamnade på taket. Räddningspersonal larmades till platsen.

– När vi kom dit var ambulans redan på plats och de två personerna som varit inblandade i krocken, en i var bil, var ute ur bilarna, säger Jörgen Rasmussen, yttre befäl vid Trelleborgs räddningstjänst.

Annons

Olyckan ledde till att trafiken fick ledas om via Skegrie, och det var under en tid långa köer. Vid 16.30 uppgavs att vägen åter var öppen för trafik.

De två som skadades i olyckan fick föras till sjukhus med ambulans.

– Vi vet inte skadeläget men båda var vakna och talbara när vi kom till platsen. Men det var en rejäl smäll, säger Jörgen Rasmussen.

Henric Tiselius
Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons