Annons

Bilkörning genom tre staket

En personbil körde igenom två trädgårdar och tre staket på väg 101 i Anderslöv vid halv två-tiden på onsdagens eftermiddag.
Trelleborg • Publicerad 20 juni 2007
Bild:Tomas Nyberg
Bild:Tomas NybergFoto: 

Bilen var på väg österut på väg 101 när den av okänd anledning körde av på vägens norra sida. Först körde bilen igenom en betongstolpe och ett staket, fortsatte genom en trädgård och vidare genom ytterligare ett staket. Den fortsatte sedan över en infart, genom ett staket med kraftiga stolpar och en häck, snuddade vid ett päronträd för att slutligen stanna mitt i en trädgård, några meter från ett bostadshus.Som genom ett under kom ingen till skada, trots att det fanns barn ute i den ena trädgården när olyckan inträffade.Föraren av bilen var en medelålders kvinna som fördes i ambulans till sjukhus. Enligt uppgift verkade hon dock inte allvarligt skadad.Vad som orsakat att kvinna inte fick stopp på bilen är ännu okänt.Lasse Bryggare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons