Annons

Biljakt i centrala Trelleborg – förare på fri fot

En vanlig poliskontroll av en personbil slutade med biljakt genom centrala Trelleborg. Jakten med bil slutade i Anderslöv, sedan lyckades föraren undkomma till fots.
Trelleborg • Publicerad 30 mars 2018 • Uppdaterad 31 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

På långfredagskvällen skulle polisen i Trelleborg göra en vanlig rutinkontroll av en personbil på Engelbrektsgatan. Av någon anledning valde föraren av bilen att smita.

– Det är väldigt ovanligt och man undrar ju varför han valde att göra så, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral.

Annons

Polispatrullen tog upp jakten på den avvikande mannen och man tog hjälp av flera polisbilar. Jakten gick från Engelbrektsgatan genom centrala Trelleborg och ut på småvägar utanför stan. Jakten via bil slutade i Anderslöv där mannen ställde bilen, hoppade ur och fortsatte till fots.

– Vi har sökt av området, bland annat med hjälp av hundpatrull men inte lyckats hitta mannen, säger Fredrik Bratt, som emellertid inte ger slaget förlorat vad det gäller att lokalisera föraren.

– Nej då, jag hyser gott hopp om att vi ska hitta honom via vanligt utredningsarbete.

Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons