Bilfärden slutade i jordvall

En kvinna fick föras till sjukhus efter att ha kört av vägen med sin bil strax innan Västra Tommarp under tisdagseftermiddagen.
Trelleborg • Publicerad 14 maj 2008
Efter att ha kört över mötande körfält, ut på en åker och över en liten kulle slutade färden i en jordvall strax utanför Västra Tommarp. BILD: ULF LINDVALL
Efter att ha kört över mötande körfält, ut på en åker och över en liten kulle slutade färden i en jordvall strax utanför Västra Tommarp. BILD: ULF LINDVALLFoto: 

Singelolyckan inträffade vid 16.30-tiden på vägen mellan Skegrie och Västra Tommarp. Kvinnan färdades enligt räddningstjänsten österut och olyckan skedde precis utanför Tommarp. Kvinnans bil kom av okänd anledning över på fel sida och körde ut på en åker. Färden fortsatte vidare över en liten kulle och sedan in i en stor jordvall som lagts upp eftersom det pågår schaktningsarbeten i området.

Vittnen larmade räddningstjänsten men kvinnan kunde ta sig ur bilen för egen räkning. Hon fördes till sjukhus för vård men ska enligt uppgift inte ha ådragit sig några allvarligare skador.

Magnus Aspegren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.