unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Bildreportage: Så såg Trelleborg ut – då

Trelleborg befinner sig mitt i en enorm förändring. Stora delar av industrijobben har sedan länge försvunnit, allt fler pendlar till ett arbete någon annanstans och Socialdemokraterna har tappat den maktställning de haft i den lokala politiken i över åttio år.
Många tror på Trelleborg. Kriminalvården vill bygga fängelse här. Klarabo har lagt sitt Skånekontor här efter att fastighetsbolaget köpte drygt 800 bostäder i kommunen tidigare i år. Sakta men säkert klättrar invånarantalet upp mot 50 000 personer och flytten av hamnen har inletts för att ge plats åt kuststad 2025.
I denna tid av förändring kommer TA i en serie reportage, i både bild och text, titta närmare på vad det är vi lämnar bakom oss och vad som väntar nu.
Foto: Christer Nilsson