Annons

Bil i diket efter inbrott

Klockan fyra igår morse gick larmet hos ett företag på Hedvägen. En timme och tio minuter senare körde en bil av vägen efter en polisjakt. Tre män, födda mellan 1973 och 1983, som fanns i bilen är nu anhållna misstänkta för stöld alternativt häleri.
Trelleborg • Publicerad 13 juli 2011

Det var när polisen passerade en bil som den plötsligt satte av och åkte norrut. Polisen följde efter och klockan 05.10 stannade jakten i ett dike då bilen körde av vägen. Då var de på väg ut från Trelleborg och befann sig på kustvägen mot Höllviken. Männen flydde därefter till fots men kunde sen gripas en efter en med hjälp av spårhund. När männen greps kände patrullen inte till inbrottet, men polisen utesluter inte att de anhållna har en koppling till inbrottet. I bilen fanns nämligen tobaksvaror vilket var det som stals från butiken.

– Eftersom vi hittade cigaretter i bilen har vi anledning att tro att de kan ha haft att göra med inbrottet, säger inre befäl Magnus Wall i Ystad.

Louise Cronholm
Ossian Sandin och Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons