Annons

Berusade kvinnor gick till angrepp

Kvinnorna tar för sig mer och mer, åtminstone om de är berusade och det sker på fredags- eller lördagskvällar. En omkring 20-årig kvinna är misstänkt för två fall av misshandel under helgen.
Trelleborg • Publicerad 19 februari 2007

Det började på Tre Lyktor strax efter midnatt mellan fredag och lördag. En 20-årig kvinna gick på toaletten där hon mötte den misstänkta kvinnan. 20-åringen fick först sitt guldhalsband avslitet och sedan en knytnäve i ansiktet.

En halvtimme senare var det dags igen men nu vid korvluckan på Shellmacken på Strandgatan. Ett medelålders par stod vid korvluckan när två yngre kvinnor kom dit. Det uppstod snabbt bråk och den 47-åriga kvinnan fick ett knytnävsslag i ansiktet så att hon föll omkull. Det medelålders paret började gå ifrån macken då den andra kvinnan började springa efter dem och försökte sparka mannen.

Annons

Den ena våldsamma kvinnan har ett speciellt förnamn och polisen tror sig veta vem hon är. Hon är misstänkt för två fall av misshandel medan hennes kamrat är misstänkt för försök till misshandel.

För att värja sig tryckte mannen upp den attackerande kvinnans hand mot hennes bröst. I handen hade hon en korv med mos så hon har i sin tur polisanmält mannen för ofredande.

Christer Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons