Annons

Berusad minns inte misshandel

En misshandelsdom och 12 800 kronor i skadestånd. Det blev resultatet för den 22-åring som drack sig så berusad på en fest, i en lägenhet Trelleborg i september förra året, att han efteråt inte minns någonting.
Trelleborg • Publicerad 30 mars 2004

Under festen tog han strupgrepp på lägenhetsinnehavaren och dennes bror. När de försökte kasta ut honom från festen gjorde han kraftigt motstånd och resultatet blev att en dammsugare och ett halsband gick sönder. Själv berättade han i tingsrätten att han inte mindes någonting av kvällen förrän han vaknade upp på polisstationen i Ystad. 22-åringen dömdes också för att vid ett annat tillfälle ha knuffat omkull en kvinna så att hon slog svanskotan i gaveln på en säng. Enligt domen har 22-åringen missbruksproblem och ska, tillsammans med skyddstillsyn, få vård för detta.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons