Annons

Beddingebo motsätter sig restaurang

En boende överklagar bygglovet för en restaurang i Beddingestrand, på Standköps tomt vid väg 9. Det är framför allt parkeringsproblem som Beddingebon oroar sig över.
Trelleborg • Publicerad 23 april 2003

"Ska vårt lugna Beddingestrand bli ett tillhåll med liv och störande oljud?" undrar Beddingebon i sitt överklagande. Enligt Beddingebons överklagande parkerar kunder som ska till Strandköp i dag sina bilar på båda sidor om väg 9. "Där finns ingen plats ytterligare" menar Beddingebon. Dessutom menar brevskrivaren att skogsvägarna i Beddingestrand inte är lämpliga för ökad trafik till en restaurang. "Varför har inte närboende tillfrågats?" undrar brevskrivaren, men enligt byggnadskontoret har bygglovet getts först efter att närboende grannar tillfrågats. Dessa hade inga synpunkter på att restaurangen fick bygglov. Beddingebon kräver dock i sitt brev att beslutet ändras och att bygglov för restaurangen inte beviljas. Den tänkta restaurangen ska bli 9 gånger 15 meter.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons