Annons

Bäst koll belönades i finalen

Hur många personer får samtidigt vistas i Lilla Slågarps kyrka? Och vilket år släppte Tomas Ledin sin första skiva? Det var ett par av frågorna när finalen i Trelleborgs Allehandas tävling Finn & Vinn avgjordes på tisdagskvällen.
Trelleborg • Publicerad 6 mars 2012
Johan Lindberg fick ta emot förstapriset från Trelleborgs Allehandas Lena Lindkvist och Ann-Louise Jönsson efter finalen i Finn & Vinn.
Johan Lindberg fick ta emot förstapriset från Trelleborgs Allehandas Lena Lindkvist och Ann-Louise Jönsson efter finalen i Finn & Vinn.Foto: Tomas Nyberg

22 deltagare kvalificerade sig till finalen av Finn & Vinn. Där väntade femton frågor i vitt skilda ämnen men med ett gemensamt. Svaren har stått att läsa i Trelleborgs Allehanda under de senaste veckorna.

Sex priser delades ut till de som skrapat ihop flest rätta svar. Kvällens vinnare blev Johan Lindberg.

Annons

– Det är helt underbart. Det trodde jag inte. En del av frågorna var sånt som jag läst om i tidningen men en del fick jag chansa på, sade Johan Lindberg.

Johan Lindberg har varit med i tidningens tävlingar tidigare men inte på samma sätt som den här gången.

– Här har jag lagt ner en del jobb och det har det varit värt, sade en nöjd vinnare efter att ha tagit emot förstapriset, ett presentkort på 6 000 kronor för en weekend på The Lodge på Romeleåsen.

Louise Löfgren
Magnus Aspegren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons