Annons

Bång slutar i kommunfullmäktige

Jan-Erik Bång (s), tidigare ordförande i socialnämnden i Trelleborg, från årsskiftet vice ordförande i individ- och familjeomsorgsnämnden, hoppar av som ersättare i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen.
Trelleborg • Publicerad 15 januari 2003

- Det ligger inget politiskt i detta, utan det är av personliga skäl jag avsäger mig de här uppdragen, säger Jan-Erik Bång. Bång säger att han tycker att uppdragen i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen tar för mycket tid. - Däremot tänker jag sitta kvar som vice ordförande i individ- och familjeomsorgsnämnden, säger han. Alldeles i slutet av sin period som ordförande i socialnämnden, i december förra året, hamnade Jan-Erik Bång i diskussionen om Alstadhemmet vara eller icke vara som äldreboende, en diskussion som blev ganska infekterad. Bland annat demonstrerade Alstadbor vid kommunfullmäktiges sammanträde i december mot planerna att lägga ner hemmet som äldreboende.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons