Annons

Avstår kommunens julbord

Trelleborg • Publicerad 9 december 2004

Gunnar Eriksson (m), vice ordförande i miljönämnden i Trelleborg väljer att avstå från att vara med på kommunens traditionella julbord efter årets sista kommunfullmäktige.

Orsaken till att han inte vill vara med på julbordet är att han är rädd att det ska leda till negativ publicitet.

Annons

I ett brev till kommunen skriver Gunnar Eriksson att han ändrat sig och inte vill delta i julbordet efter årets sista kommunfullmäktige.

"Med viss tvekan anmälde jag mig tidigare därför att jag såg det som att min roll i miljönämnden mer eller mindre krävde min närvaro" skriver han i sitt brev.

Nu menar han emellertid att media i Trelleborg misstänkliggör i princip allt vad politikerna i kommunen gör och att han därför inte längre vill vara med på julbordet.

"Säkert finns det något sätt att vinkla så att även mitt deltagande på ett av mig själv betalt julbord framstår som felaktigt. Man vet ju aldrig!" skriver han i sitt brev.

Brevet avslutas med en förhoppning från Gunnar Eriksson att de som deltar i julbordet ska få en trevlig tillställning.

Lasse Bryggare

TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons