Annons

Åsikter om målningarna

Vad tycker du om Falkmans monumentalmålningar? Det frågade TA några besökare vid avtäckningen.
Trelleborg • Publicerad 7 juli 2009
Henry Björn, Trelleborg: – Målningarna är fina. Men jag får gå tillbaka för att titta mer noggrant på dem. Jag stod så illa till under invigningen.
Henry Björn, Trelleborg: – Målningarna är fina. Men jag får gå tillbaka för att titta mer noggrant på dem. Jag stod så illa till under invigningen.Foto: 
Catherine Persson (S), oppositionsråd Trelleborg: – Jättefint och mäktigt. Det finns så mycket på målningarna. De ger en bra bild av hamnen genom tiderna.
Catherine Persson (S), oppositionsråd Trelleborg: – Jättefint och mäktigt. Det finns så mycket på målningarna. De ger en bra bild av hamnen genom tiderna.Foto: 
Carl Göransson, Malmö: – Alltihop är bra: storleken och utförandet. Jag har bara ett ord: magnifikt!
Carl Göransson, Malmö: – Alltihop är bra: storleken och utförandet. Jag har bara ett ord: magnifikt!Foto: 
Egil Ahl (S), före detta kommunalråd Trelleborg: – Enormt. Det har funnits en monumentalmålning på gamla hamnkontoret tidigare, nu får vi de här istället.
Egil Ahl (S), före detta kommunalråd Trelleborg: – Enormt. Det har funnits en monumentalmålning på gamla hamnkontoret tidigare, nu får vi de här istället.Foto: 
Birgitta Ellberg, Malmö: – Fantastiskt. Att man kan åstadkomma ett sådant konstverk. Det är så starka färger också.
Birgitta Ellberg, Malmö: – Fantastiskt. Att man kan åstadkomma ett sådant konstverk. Det är så starka färger också.Foto: 
Kerstin Ljungbeck, Trelleborg: – De är jättefina. Jag känner igen många från hamnen. Min man är en av dem som är med bland annat.
Kerstin Ljungbeck, Trelleborg: – De är jättefina. Jag känner igen många från hamnen. Min man är en av dem som är med bland annat.Foto: 
Ulf Bingsgård, (M), kommunalråd Trelleborg: – Hoppas det blir värt pengarna. Det är lite märkligt hur tavlan kommit till, men jag hoppas att det blir en sevärdhet, så att det kommer något positivt ut av detta.
Ulf Bingsgård, (M), kommunalråd Trelleborg: – Hoppas det blir värt pengarna. Det är lite märkligt hur tavlan kommit till, men jag hoppas att det blir en sevärdhet, så att det kommer något positivt ut av detta.Foto: 
Lucas Dietrichson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons