Åsikter om den nya hemsidan

Det var många som hörde av sig med åsikter om den nya hemsidan och här kan du läsa ett urval av alla synpunkter som skickades in.
Trelleborg • Publicerad 6 februari 2008
Bild: Scanpix
Bild: ScanpixFoto: 

Jag har vant mej och nu hittar jag det jag vill läsa om. Jag är nöjd, fast jag har lite svårt för den blå texten!

Kerstin Gahne

Er hemsida är jättefin, men när det gäller läsarbilden föredrar jag det gamla utförande där man hade översikt på vilka bilder som var inskickade.

Fördelen med detta var att man kunde välja vilken bild man ville se på. Vissa bilder man kanske vill visa för någon, då känns det överarbetat att gå igenom bilderna igen innan man hittar rätt bild.

Per-Anders Nilsson

Saknar dagens läsarbild som det var tidigare.

Roland Larsson

"Dagens fråga" är synnerligen otillgänglig.

Åsa Carlsson

Positivt: Layout, första intrycket; verkar ordentligt. Negativt, ännu inget. Finkammar innehållet och kommer eventuellt tillbaka!

Magnus Wallin

De nyföddas sida är mycket svårare nu.

Anonym

Snyggt, modernt och äntligen något att se framtiden med. Nu fattas det bara en bättre lösning på en bra webb-tv plattform. Företaget Media of Sweden som är arbetar inom webb-tv och redaktionell kommunikation har jag hört har ett samarbete med ett företag som har utvecklat en webb-tv lösning som lockat tittare och där man kan sälja massor annonser, köpta länkar med mera. Varför inte slå samman TA´s, YA´s och KB´s webb-tv:ar till en stor webb-tv med en massa material från Skåne.

Philip Månsson

Känns mer stilrent. Lättare att läsa Vart är Helge? Har letat och letat :(

Marina

Som exiltrelleborgare sedan över 30 år är jag en trogen gäst på TA:s sida som alltid hållit hög klass (framför allt i jämförelse med min nuvarande hemstads Vimmerby Tidnings hemsida), och denna ansiktslyftning höjer omdömet ytterligare! Fräsch layout och lättnavigerat. Negativt: Varför har ni gömt Hälge allra längst ner?

Göran Stendahl

Positivt: Inget. Negativt: Att ni har blått, man tror ju det är Ystads Allehanda!

Anonym

Tja, färgerna passar bättre TA, om man tänker på den politiska inriktningen. Jag blir irriterad hela tiden på att få "syntax error" när jag klickar på nyheter. Detta gör att man får söka nyheter via andra medier.

Claes Lindblom

Positivt: Hemsidans nya layout. Negativt: Er hemsida är otroligt trög och nej det handlar inte om mina inställningar då inga andra sider är tröga hyr in någon snarast att se över era servrar.

Magnus Nilsson

Jag gillar den nya tidningen och hemsidan. Snyggt. Den blå färgen påminner om YA, lite kall kanske.

Anders Nilsson

Hemsidan har blivit mycket snyggare och modernare

Mats Hansson

Överskådlig sajt och trevligt att ni tar med byarna som underrubriker och jag ser framemot reportage från just byarna även om det är error nu när man försöker nå dit. Reklam är dötrist och tar för stort utrymme servern tar för lång tid att ladda sidor om det nu beror på just reklam som är dötrist.

Leif Carlsson

Webbsidan liknar en bilfirmas, jag tycker att dagensbilar borde byta plats med lediga jobb eller något annat viktig lokal info åtminstone på första sidan.

Prenumerant sedan många år

Så himla tråkigt utseende liknar mer en annan tidning som finns. Var är det lokala över TA. Och varför så stora onödiga bilder på TFF som tränar brottning. Gör mer repotage om mindre klubbar/föreningar och inte bara om fotboll.

Anders

Jag är besviken över att det tar så lång tid innan själva tidningen kommer fram på hemsidan. Den stora Honda-annonsen som är det första som långsamt dyker upp är ju inte så kul att sitta och vänta in. Nu krävs det tydligen bredband med hög hastighet.

Margaretha

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.