Annons

Årlig hattparad i Smygehamn

Stora hattar och små hattar. Gula hattar och bruna hattar.Smygebygdens Gilles årliga hattparad samlade som alltid diverse kreationsrika huvudbonader.
Trelleborg • Publicerad 31 mars 2002
BILD: TOMAS NYBERG
BILD: TOMAS NYBERGFoto: 

BILD: TOMAS NYBERG - Traditionen är stark, men tyvärr är här inte så många vuxna som bär hatt, sa Jan-Åke Toft under påskdagens hattparad. Jan-Åke Toft, hattparadens Grand Old Man, lämnade med varm hand över domarsysslan till Vuxenskolans ledare Håkan Fredriksson. - Vi inom Gillet tycker att alla barn är lika fina, därför har vi utsett Håkan Fredriksson att avgöra vem som bär finaste hatten. Håkan hade ingen lätt uppgift, men valde slutligen ut tre vinnare. En av vinnarna var Måns Håkansson som bar en hatt som sträckte sig långt under hakan. Trots två hål i ögonhöjd hade Måns svårt att se var han hade fötterna under paraden, men han fick hjälp av en kompis. - Något år har gräsmattan varit full av tävlande. Det är tråkigt att de vuxna lägger över allt på barnen numera, tyckte Jan-Åke Toft.

Tomas Nyberg tomas.nyberg@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons