Annons

Är du mellan 16 och 25? – Läs TA gratis i sex månader

Trelleborgs Allehanda erbjuder 16-25-åringar kostnadsfri journalistik under ett halvår. Erbjudandet har ingen bindningstid och kontot avslutas automatiskt.
Trelleborg • Publicerad 3 april 2022 • Uppdaterad 27 september 2022
Är du mellan 16-25 kan du del av hela TA:s digitala utbud kostnadsfritt under ett halvår.
Är du mellan 16-25 kan du del av hela TA:s digitala utbud kostnadsfritt under ett halvår.Foto: Isabell Höjman/TT

Satsningen genomförs för första gången inom Gota Media-koncernen, och innebär att 16-25-åringar erbjuds att ta del av TA:s digitala utbud under sex månader utan kostnad.

I dag är TA:s genomsnittsläsare 67 år och bara en bråkdel av våra digitala prenumeranter är under 25 år. Genom att erbjuda unga vuxna gratisläsning under ett halvår hoppas vi att fler ska få upp ögonen för TA:s journalistik och vilja ta del av vårt digitala utbud.

Annons

TA:s chefredaktör Martin Falkenby poängterar att satsningen är särskilt viktig under ett valår.

– Jag är övertygad om att de flesta unga människor vill påverka sin vardag. De kan följa rikspolitiken via tv och radio, men de flesta saker som påverkar dem i det dagliga styrs av den lokala politiken. Och den följer man bäst genom lokaltidningen. Därför är jag stolt över att vi från om med i dag erbjuder alla unga väljare att ta del av TA gratis hela vägen fram till höstens val, säger han.

Genom att registrera dig får du tillgång till allt innehåll på trelleborgsallehanda.se och kontot avslutas automatiskt.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons