Annons

Äntligen Malena Ernman!

En strid ström av finklädda trelleborgare tog sig på lördagseftermiddagen till Söderslättshallen och den extra efterlängtade vårkonserten med Trelleborgs musikkår.
Trelleborg • Publicerad 18 april 2011
Marianne Hassling och Ingrid Johansson såg fram emot konserten, denna gången med Malena Ernman. "Vi gillar sådan musik. Vi köpte biljetter i fjor också", sade Ingrid Johansson. "Det ska bli så roligt", tyckte Marianne Hassling.
Marianne Hassling och Ingrid Johansson såg fram emot konserten, denna gången med Malena Ernman. "Vi gillar sådan musik. Vi köpte biljetter i fjor också", sade Ingrid Johansson. "Det ska bli så roligt", tyckte Marianne Hassling.Foto: Tomas Nyberg
Stina Persson och sambon Linus Andersson från Trelleborg blev bjudna på konserten. "Vi har varit här tidigare år också", sade Stina Persson.
Stina Persson och sambon Linus Andersson från Trelleborg blev bjudna på konserten. "Vi har varit här tidigare år också", sade Stina Persson.Foto: Tomas Nyberg
Ann-Christine Barrander, Gun Terlaak och Gerd Ahlberg är kollegor på Metso i Trelleborg och valde att gå på Trelleborgs musikkårs vårkonsert tillsammans för att se Malena Ernman. "Vi var här redan i fjor och hoppades att få se henne i år istället. Ett helt år har vi väntat", sade Gerd Ahlberg.
Ann-Christine Barrander, Gun Terlaak och Gerd Ahlberg är kollegor på Metso i Trelleborg och valde att gå på Trelleborgs musikkårs vårkonsert tillsammans för att se Malena Ernman. "Vi var här redan i fjor och hoppades att få se henne i år istället. Ett helt år har vi väntat", sade Gerd Ahlberg.Foto: Tomas Nyberg

Många hade hoppats på att få se gästen Malena Ernman redan under fjorårets konsert men då satte en förkylning stopp för hennes framträdande. I lördags var hon däremot frisk och inledde sin del av konserten med att sjunga ett stycke ur Carmen.

Johannes Sundblad
Jenny Isaksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons