Annons

Anställd skadades av smitande skrottjuvar

En anställd på ett företag på Sjöviksvägen skadades på onsdagseftermiddagen då han försökte sätta stopp för tjuvar som var på väg att stjäla metallskrot. Händelsen har polisanmälts.
Trelleborg • Publicerad 19 september 2019
Genrebild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Det var strax innan klockan 16 som personal på en intilliggande verksamhet iakttog att någon kört in med lastbil och börjat lasta metallskrot från en container på ett företag.

De slog larm till företaget som i sin tur kunde skicka ut en anställd som konfronterade de personer som lastade skrotet. De ska då ha bett om att få lämna tillbaka det utan repressalier men den anställde gick inte med på att de skulle lämna området och gick för att stänga grindarna.

Då ska de misstänkta tjuvarna satt sig i lastbilen för att köra iväg och i samband med detta rammat en grind så att den slog till den anställde på armen. Följden blev att både grinden och den anställdes arm fick skador. Händelsen är polisanmäld och rubriceras dels som stöld, dels som vållande till kroppsskada.

Jenny IsakssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons