Annons

Ännu mer renovering – nu är det B-hallens tur

Nytt golv, nya akustikplattor, lite färg, ny belysning och ett uppfräschat sekretariat. Känns det igen?
Trelleborg • Publicerad 6 maj 2011
Det gamla golvet ska bytas ut mot ett blått, efter innebandyklubbens önskemål. Förutom innebandy ska golvet också ha linjer för bland annat volleyboll, handboll och badminton.
Det gamla golvet ska bytas ut mot ett blått, efter innebandyklubbens önskemål. Förutom innebandy ska golvet också ha linjer för bland annat volleyboll, handboll och badminton.Foto: 

Nu ska B-hallen på Söderslättshallen genomgå samma förvandling som A-hallen gjorde i vintras. Sedan i måndags är hallen stängd och just nu pågår arbetet med att riva upp det gamla golvet.

– Vi hoppas också att vi ska få byta ut alla stolarna i hallen, säger Mats Rengbo på fritidsförvaltningen.

Annons

Renoveringen väntas vara klar senast den 17 juni. Det är framför allt Palmstadens innebandyklubb som använder B-hallen och därför har klubben fått ha önskemål både om vad som ska göras och när det ska göras. Under maj störs verksamheten minst.

– Palmstaden har 90 procent av tiderna. Sedan använder också Vannhögskolan den som idrottshall, men de kan ha lektioner utomhus nu, eller i A-hallen om det regnar, säger Mats Regnbo.

I samband med renoveringen av B-hallen ska även undertaket och belysningen bytas ut i brottnings- och styrketräningslokalerna.

Henrietta Johansson
Fanny Johansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons