Annons

Anna Book tar glädjen med sig

På onsdag är det dags för ännu ett fartfyllt framträdande på Månstorps Gavlar. Anna Book kommer på besök, och till skillnad från förra veckans utsålda konsert med Måns Zelmerlöw, så går det att köpa biljetter på plats.
Trelleborg • Publicerad 30 juli 2007
Anna Book sjunger på Månstorps Gavlar i morgon. BILD: Scanpix
Anna Book sjunger på Månstorps Gavlar i morgon. BILD: ScanpixFoto: 

Upplägget är detsamma som alltid. Klockan 19 spelar Leif Carlsson och hans band och efter pausen kompar de Anna Book. Musiken blir mestadels hennes egen.

- Det blir lite blandat. Lite Melodifestival och lite nytt material, från min nya skiva, säger hon när vi når henne på mobilen.

Annons

Att det blev just Månstorps Gavlar beror på att hon blev ditbjuden av Agneta Neumann. Erbjudandet lockade och hon tyckte att det lät jättetrevligt.

Anna Book har haft fullt upp efter Melodifestivalen.

- Det har varit helt fantastiskt! Jag har inte haft någon brist på jobb i sommar. Egentligen har det varit mycket ända sedan tiden i Let"s Dance. Jag har fått uppleva så mycket otroliga saker och jag är så tacksam för det, säger hon.

När man varit i nöjesbranschen så pass länge som Anna Book är det många som söker efter förnyelse och nya grepp. Men hon tycker själv inte att det är särskilt viktigt.

- Nej, jag tycker inte det. Många tar det ju till sin spets. Det viktigaste är att man trivs och att man tycker om det man gör. En annan sak som är viktig är att känna att man utvecklas. Att det känns bra för mig, det är det som är viktigast för mig. Sen ska man inte heller glömma publiken. Förhoppningsvis tycker de om mig och växer tillsammans med mig, säger hon.

Även om Anna Book är jätteglad för uppmärksamheten och allt hon fått vara med om, så ser hon allra mest fram emot sin semester.

- Vi ska åka ner till vår våning i Spanien. Vi åker den 13 augusti och det ska bli så underbart att bara vara Anna. Ingen mobil och ingen dator. Allt får vänta de två veckor vi är där nere, säger hon.

Men även om sommaren varit fullbokad, så är hon nöjd.

- Ja, det får jag säga att jag är. Vädret hade kanske kunnat vara finare, men det har varit kul att vara hemma. Jag har haft familjen med mig. Sverige är trevligt oavsett väder. Jag är jättenöjd!

Insläpp till konserten sker klockan 18.

Kristin Knutsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons